Willie Kappert

Poelier

0314-324937

Heeft u vragen of wensen? We staan u graag te woord!

Kip is altijd lekker!

Wij zijn specialist in kip en pluimvee.
Kip is eiwitrijk, vetarm en fijn van smaak. Naast kip en kip producten bent u dus ook voor kalkoen, parelhoen, kwartel, gans en eend bij ons aan het juiste adres. Vers! En dat proef je echt!
Naast verse producten hebben wij bijvoorbeeld ook gegrilde specialiteiten, heerlijke rollades, gepanneerde schnitzels, verse- en gerookte worst en gemarineerde lekkernijen. U treft dus een grote mate van variatie aan in ons assortiment.

Meer dan kip alleen!

Maar als poelier doen we meer dan kip alleen!
Wij zijn ook gespecialiseerd in Wild. Wat dacht u van overheerlijke hazenpeper, wild stoofpot of gebraden hazenbout? Erg lekker en makkelijk te verwarmen. Vers wild hebben we in alle soorten zoals ze in de Achterhoek, Veluwe of net over de Duitse grens voorkomen. Buitenlandse wildsoorten zijn nagenoeg niet voorradig maar leveren we graag mits tijdig besteld.
En wat dacht u van verschillende kant-en-klare maaltijden, lekkere salades, gegrilde specialiteiten en exclusieve tussendoortjes? De keuze wordt steeds meer, groter en vernieuwend!


Eigen rokerij

Uit onze eigen rokerij komen de lekkerste producten zoals onze met goud bekroonde ambachtelijke kiprookworst. Maar ook onze gerookte kipfilet of eendenborstfilet en diverse Duitse specialiteiten.


Diverse schotels

Wij stellen diverse schotels voor u samen. Bijvoorbeeld een barbecue schotel, een vleesschotel of een schotel als Kerstpakket of prijs bij bingo of loterij zoals bij de eerste twee foto’s.

Een greep uit onze verfijnde producten

Hertenhaas

Dit is slechts een kleine greep uit ons verfijnde assortiment.


Kemper Kip

De smaakvolle, stevige Kip van weleer. Eerlijke en diervriendelijke kip producten. Het biologische Kemper Landhoen is door de Dierenbescherming onderscheiden met de maximale score van 3 Beter Leven sterren.
Kemper Mais-Scharrelkippen zijn echte scharrelaars, ze lopen buiten, in het gras of onder bomen en struiken.


Links

Via onderstaande linkjes helpen we u graag aan meer informatie en fantastische recepten.
Eet smakelijk!